Lucht en geluid

De techniek van de lucht

Lucht, één van de primaire levensbehoefte.

Indusolve streeft met haar concepten bij haar klanten een klimaat na, waarin mensen op een prettige en gezonde manier kunnen werken.
In overleg met u wordt de luchttechnische situatie op uw bedrijfsvloer gekwantificeerd en geanalyseerd. Indien nodig in de vorm van een luchttechnisch onderzoek. Hierdoor zijn wij in staat voor iedere individuele situatie een goed functionerende oplossing te realiseren en te implementeren dat gegarandeerd, zowel technisch als economisch, op maat gesneden is.

Daarnaast kunnen we te maken hebben met geur-emissie, uitstoot van warmte, en afvalstoffen. Deze kunnen belastend zijn voor uw bedrijfsomgeving. De oplossingen hiervoor kunnen uiteenlopen van een eenvoudige filtertechniek tot een aantal ventilatiesysteem inclusief filtratie, gaswasser, warmteterugwinning en geurbestrijding.

Energie is een kostbare zaak. Besparing op het gebruik hiervan is daarom van groot belang. Indusolve kan hier op verschillende manieren op inspelen. Door het uitbuiten van natuurkundige principes kunnen wij ervoor zorgen dat exploitatiekosten van ventilatiesystemen zo laag mogelijk worden gehouden. Warmteterugwinning en duurzame energie kunnen een volgende stap zijn in besparingen die u wilt bereiken.

De integrale aanpak van Indusolve staat garant voor oplossingen met een hoge mate van synergie.

De techniek van geluidsbeperking

Stilte is een basis voor rust en rust is een basis voor concentratie.

In een rustige werkomgeving zullen mensen veel beter kunnen presteren, waardoor de productiviteit zal beter zijn. Sterker nog, bewezen is dat het ziekteverzuim in lawaaierige omgevingen hoger ligt dan in bedrijven waar meer rust aanwezig is.

De reductie van geluid is ons op het lijf geschreven.
Indusolve heeft hiervoor de producten in huis en de kennis van werkprocessen en productietechnieken die noodzakelijk zijn voor het op de juiste manier integreren van het werkproces en de oplossing. De oplossingen van Indusolve beperken zich niet tot lawaaibeheersing alleen. Het ontwerp van een oplossing voor uw situatie kenmerkt zich door onze analyse en de eisen die u stelt. Wij realiseren voor u een uitgedacht concept met een duidelijke visie op de toekomst:
Een flexibele ergonomische werkomgeving met aandacht voor de mens en zijn werkklimaat.

Voor individuele bronnen kunnen wij afschermingen, omkastingen en bijvoorbeeld dempers berekenen, bouwen en installeren. Terwijl wij ook kunnen overgaan tot implementatie van een speciale bedieningscabine. Indien de totale bedrijfshal akoestiek verbeterd dient te worden is een andere optiek van toepassing. Hierbij kan gedacht worden aan het plaatsen van geluidsabsorptie of het scheiden van een bedrijfshal om zo bronnen te separeren. Om geluidsemissie naar uw bedrijfsomgeving te reduceren zijn tal van oplossingen voor handen. Hier kan gedacht worden aan afblaasdempers, coulissedempers en geluidsschermen.

producten

Hieronder vindt u meer over onze producten waar Indusolve garant voor staat, advies over kan geven, kan leveren en installeren.

Metingen

Geluid

Isolatie

Industriële ventilatie

Metaal bewerking

onderhoud