Service

engineering

Eťn van onze adviseurs zal in alle gevallen de situatie bekijken (in het geval er sprake is van een bestaande situatie). Indien er nieuwbouw wordt gepleegd, kan volgens tekeningen of bestek gewerkt worden.
Door metingen, berekeningen en onze ervaring wordt de situatie geanalyseerd en gekwantificeerd. Samen met de randvoorwaarden die in overleg met u zijn opgesteld, wordt een keuze/selectie gemaakt wat voor soort systeem in de betreffende situatie passend is.

U krijgt een concept met een duidelijk zicht op: functionaliteit, benodigd budget en toekomst-visie. Dit concept wordt besproken en eventuele aanpassingen worden opgenomen in het bestaande concept. Het ontwerp en de dimensies van de oplossing zijn dan bepaald en de engineering is voltooid.
In sommige gevallen is er zelfs sprake van mogelijkheden tot proces optimalisatie.

Met onze wetenschap en ervaring zijn wij in staat aan te kunnen geven wat het effect is van het aangeboden systeem.

Wij bieden u vrijblijvend een advies en offerte aan.

installatie

Na oriŽnatie, advies en engineering kan de installatie van het systeem van start gaan. De installatie wordt gerealiseerd door vakkundige monteurs.
In overleg besluiten wij wat wanneer te doen. U geeft daarbij aan waar wij extra aandacht aan moeten besteden of op moeten letten.
Na montage wordt het systeem in bedrijf gesteld, wij dragen het aan u over om het nieuwe systeem te integreren in uw situatie.

service

Service en nazorg zijn ťťn van de laatste items die wij met u doornemen. Indien nodig worden nametingen verricht. Om kosten te spreiden en het risico van storingen te verkleinen kan indien gewenst een servicecontract worden afgesloten. Ook bij calamiteiten bent u verzekerd van een snelle reactie van specialisten. Zo kan met onze service een goed functionerend systeem in optimale conditie blijven met verzelfsprekende bedrijfszekerheid.